Platsannons Administratör

Hej!

Nu behöver vi på Mur & KakelDesign i Trelleborg AB en Administratör utöver det vanliga för att fortsätta utveckla vår växande organisation till nya nivåer!

Vi utför Mur- Puts- & Plattsättningsarbeten i hela sydvästra Skåne till både företag och privatpersoner och vi är för tillfället 15 anställda i organisationen. Vårt kontor och lager finns på Sjöviksvägen 5 i Trelleborg.

Vi behöver Dig som har förmågan att självständigt LEDA, STYRA och UTVECKLA det administrativa arbetet hos oss, som gillar kundkontakt, har lätt för att ta initiativ och få saker gjorda.

Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak att hantera vårt projektsystem med bland annat dokument, registrering av projekt och arbetsorder, hantera information till och från våra kunder samt anställda, administrera vår fordonspark och att organisera vårt arbetsmiljöarbete mm.

Som administratör hos oss blir du navet i organisationen där du blir en viktig teammedlem för att allt ska fungera optimalt och för vår fortsatta utveckling.

Tjänsten är på 50% till att börja med men kan komma utökas efter organisationens behov.

Så har Du vad som krävs och vill vara med på vår häftiga resa och vara en del i en växande organisation som bara ska Uppåt och Framåt så sök tjänsten NU!

Tjänsten tillsätts omgående efter rekryteringsprocessen och sista ansökningsdatum är 2022-05-02

Joakim Månsson /

Ägare & VD

Ansök via denna länk

https://forms.gle/8gGJrXVZ95fo9JU29

Mur & KakelDesign

Sjöviksvägen 5, 231 62 Trelleborg​    |   Tel: 073-5230239   |   E-mail: jocke@murkakeldesign.se    |   Org. nr.: 556772-7341